dilluns, 19 de març del 2018

Celebració dels 40 anys de El 9 Nou

El dissabte 12 de març, al teatre l'Atlàntida de Vic, com a celebració dels  40 anys d'El 9 Nou,  hi va haver el festival musical  "Cantem amb Sant Tomàs". Va ser una bona pràctica de solidaritat i d'inclusió a través de la música. Les actuacions musicals van anar a càrrec de cantants i grups musicals osonencs, que van actuar conjuntament amb músics de Sant Tomàs. Uns joves de Sant Tomàs, uns grans artistes, que van cantar i actuar al costat de músics reconeguts de la comarca d'Osona, els quals van participar-hi de forma altruista.

Podeu veure tot l'espectacle a través del següent vídeo:






"Cantem amb Sant Tomàs" va ser també un acte benèfic solidari, ja que la recaptació de les entrades, prop de 10.000 euros, es destinaran a l'Associació Sant Tomàs per a un nou projecte, que està relacionat amb la xocolata, del qual n'esperem uns bons resultats. En cap cas va ser un acte de beneficència caritativa. La implicació de la societat civil osonenca, la participació dels músics, tocant i cantant de tu a tu amb els artistes de Sant Tomàs, van convertir el festival en una gran forma de col·laboració, entre persones diverses i entre dues grans entitats de la comarca d'Osona, com són Sant Tomàs i El 9 Nou.

Felicitem a El 9 Nou en el seu 40è aniversari. Van trobar una molt bona manera de celebrar-lo. Fem una menció especial al director artístic de "Cantem amb Sant Tomàs", el periodista musical Jordi Sunyer.

També felicitem a El 9 Nou  per seu un referent en els mitjans de comunicació comarcals, actuant amb independència, tractant les notícies de la comarca d'Osona, informant sobre Sant Tomàs, recollint sempre amb molta cura les diverses sensibilitats que hi ha dins de la nostra associació.

Moltes gràcies a El 9 Nou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada