diumenge, 16 de maig del 2021

Inici del procés electoral


Aquest mes de maig s'ha iniciat el procés per elegir els representants de les famílies a la junta de Sant Tomàs. L'elecció es farà en l'assemblea de l'associació convocada el dia 30 de juny, en la que es votaran els representants dels següents serveis: CDIAP Tris Tras - CDI Espai Viu, Habitatge, Club CAR, Eina i Tac Osona. La participació de les famílies en aquest procés és molt important, per tal d’estar tothom ben representat a la junta directiva.

Sant Tomàs és el resultat d'una tasca a quatre bandes. Les persones usuàries, els professionals, la direcció i els familiars.

És un dels valors fundacionals de l'entitat. I és una de les bases del funcionament. La junta és un d'aquests espais on es fa evident aquesta realitat. Per un costat tenim les famílies, per l'altre la direcció de l'entitat, i també persones de la societat civil alienes a l'entitat per donar visions des de fora, perquè no podem tancar-nos a la realitat que vivim.

Ens agradaria que un dia, alguna persona usuària, pogués també ser membre de la junta. És una forma d’inclusió social que desitgem. Hi ha persones usuàries que hi podrien molt ben ser, seria un èxit de l'entitat incorporar-les. El dia que això passi, esperem que tothom hi posi de la seva part perquè sigui possible.

La part de la junta que està formada per familiars de persones usuàries representen els serveis de l’entitat. D'aquesta manera s'assegura que la majoria de serveis tenen representant. Esperem també que els que no en tenen, que són molt pocs, el SAD Respir, en pugui tenir aviat, també els de  l’escola inclusiva. Es tracta que el familiar escollit, sigui la veu per les coses positives i les coses a millorar d'aquest servei.

Els representants elegibles de cada servei són pares, mares, germans i germanes que tenen un familiar que és una persona usuària en aquell servei. Aquests representants són escollits en votació a l’assemblea. Els poden votar els “socis actius” del servei pel que es presenten. En el passat hi ha hagut però algun soci que no ha pogut votar per errors en el cens.

En l’assemblea convocada pel 30 de juny, s’han d’elegir 5 representants dels serveis de Sant Tomàs, vegeu bloc Sant Tomàs. Estem doncs, davant un moment important de l'entitat en el que els familiars tenim coses a dir, possibilitat de participar i escollir aquelles persones que representaran millor el nostre servei. Interesseu-vos i escolliu amb seny i pensant en els vostres familiars que utilitzen el servei.

Calendari:

  • 3 maig data límit rebre candidatures
  • 4 maig comissió electoral proclama candidatures
  • 5-7 maig es comuniquen les candidatures als socis per si volen fer al·legacions
  • 21 maig termini per rebre al·legacions
  • 28 maig termini per respondre al·legacions
  • 2 juny junta proclama els candidats definitius
  • 3-10 juny es comunica als socis de cada servei les candidatures definitives
  • 10-30 juny campanya electoral

·        30 de juny votacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada