dimarts, 6 d’octubre del 2020

Assemblea per Videoconferència 2020


El dimecres 30 de setembre es va realitzar l'Assemblea General de Sant Tomàs 2020. L'acte es va realitzar per videoconferència i uns mesos més tard del que és habitual a causa de les mesures provocades per la pandèmia de la Covid-19. Una informació detallada de l'Assemblea es pot llegir en el post publicat al bloc de Sant Tomàs.

L'Assemblea va transcórrer plàcidament, res a veure amb la de l'any passat. L'impacte de la Covid-19 a la nostra entitat va ser el principal tema que va planar a tota la sessió. Els comptes de l'any 2019 van ser aprovats, així com el pressupost de l'any 2019, que com a conseqüència dels efectes de la pandèmia té una previsió de resultat negatiu.

La nota destacable van ser les dificultats tècniques que hi va haver a l'hora de fer les votacions, ja que algun soci no va poder votar, tot i estar convenientment registrats i accedir a l'hora indicada. El procés de votació en línia, quan funcionava era però prou àgil, molt més que fer-lo a mà alçada. Potser en futures assemblees presencials es podria optar per aquest sistema, però amb la garantia que tothom que tingui dret a vot hi pugui participar fàcilment.

Els resultats de les diverses votacions els podeu veure en la imatge final. Destaquem l'elecció dels representants de les famílies a la Junta Directiva de Sant Tomàs, la M. Carme Bover pel Centre Riudeperes i en Jordi Sala per l'Escola Estel. Dues persones que des de fa anys han estat implicades amb les famílies i que faran arribar a la junta de l'entitat la visió de tots els que tenim persones ateses als diferents serveis de Sant Tomàs. Felicitats a tots dos.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada