dimecres, 31 de maig del 2023

Trobada de Famílies

 

El proper dissabte dia 10 de juny està prevista una jornada per a famílies sòcies de Sant Tomàs a les instal·lacions del monestir de l’entitat a Calldetenes. Es tracta d’una jornada lúdica en la que podrem comptar,  durant tot el matí , d’un equip de voluntaris que organitzarà activitats per a les persones usuàries de Sant Tomàs, per tal de que qui vulgui pugui assistir a les dues activitats programades: a les 10:00 presentació i debat del punt en que es troba el Pla estratègic de l’entitat (cap a on volem que vagi Sant Tomàs?) i a partir de 2/4 de 12 l’Assemblea anual.

És molt important l’assistència a aquesta trobada, que enguany estrena format: participativa i lúdica; en que caldrà votar una important reforma dels estatus de l’entitat per permetre encabir-hi el nou Règim Intern de l’Associació, que va estar aprovada per l’Assemblea extraordinària del passat més de novembre.

Volem que sigui una festa de tota l’entitat, que ens puguem trobar, parlar, gaudir dels nostres fills i filles i … fer una mica de feina per fer avançar la nostra estimada Associació una mica més cap allà a on tots volem arribar i que no és més que la plena integració en la societat dels nostres fills, filles i familiars usuaris de Sant Tomàs.

En ser una trobada i perquè tothom poguí venir, els nostres fills/filles seran atesos per el CLUB CAR

Es demanar a les famílies que vinguin amb els fills/filles i aquests vulgin PARTICIPAR de les activitats del club car, s'inscriguin en aquest e-mail : clubcar@santtomas.cat, abans del 02/06/2023

Horaris

10:00 – 11:00

El Pla Estratègic de Sant Tomàs Reunió oberta a tothom, prèvia inscripció en aquest email: comunicacio@santtomas.cat

En aquesta reunió, és vol parlar quin rumb que ha d´emprendre l'entitat per cobrir les necessitats dels nostres fills/filles

11:30 -13:00

Assemble ordinària

S´aprovarà, si s´escau, les actes de l´assemblea 2022 i extraordinària 2023

S´aprovarà, si s´escau, els comptes 2022

S´aprovarà, si s´escau, el pressupost 2023

Assemblea extraordinària

S´aprovarà, si s´escau, la modificació dels estatuts

Modificació necessària per poder fer efectiu que els nostres fills/filles puguin ser SOCIS ACTIUS de l'entitat.

D´aquesta manera, tindran el DRET de poder VOTAR i tenir veu en les decisions que es prenen
Es important que tothom vingui a votar
És un abans i un després amb els DRETS dels nostres FILLS/FILLES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada